2022/18 - A héten történt

Kedd délután 15 és 18 óra között a kisbácsi Ifjúsági házban a helyi tanáccsal együttműködve a népszámlálás önkitöltő fázisában résztvenni akaróknak segítettünk. Jövő héten, május 11-én, szerdán, ugyancsak du. 15-18 óra között szeretettel várunk ismét mindenkit, aki úgy gondolja, hogy ebben segítségére lehetünk - a helyszín jövő héten is a kisácsi Ifjúsági ház.

Szombaton a vallásórás gyermekekkel az anyáknapi ünepélyre próbáltunk. A próbát követte a kátéóra, amelyen a Szentlélek Istenről tanultunk: megismerkedtünk a Csel 2-ben található pünkösdi történettel, illetve azzal, hogy mit tanít a Káté a Szentlélekkel kapcsolatosan. A 252. éneket tanultuk az órán: Jövel, teremtő Szentlélek.

A vasárnap délelőtti istentisztelet alapigéje Ézs 49:15 volt, a bibliaolvasás igéje pedig 1Móz 21:1-21. Az istentisztelet keretében anyáknapi ünnepélyre került sor, a vallásórás gyermekek verseket mondtak, együtt énekeltek. A templomból kimenet a gyermekek orgonacsokrokat osztogattak az édesanyáknak, nagymamáknak, hölgyeknek. Az orgonacsokrokat Fábián Julianna testvérünk készítette - ezúttal is köszönetet mondunk értük: nagyon szépek, frissek, illatosak. Az ünnepélyről készült fényképek itt találhatók: Anyák napja 2022 (Koszta Hajnal fotói).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2024/6 - A héten történt

2023/37 - A héten történt

2024/19 - A héten történt