2022/37 - A héten történt

A héten Ballok János gondok, testvérével Mártonnal együtt a frissen cserélt templomablakok spalettjeit javították. Kedden leszereltük a régi, elektromos orgona hangszróit - hálás köszönet Boros Pista István főgondnoknak, Ballok János gondnoknak, Boros István a Mártoné, Istvánfi Károly, Jancsó Albert, Lacz Ferenc és Péter Zsolt presbitereknek a segítségért. Pénteken Koruzsán Julianna, Szőllősi Mária, Szenes Erzsébet presbiterek, Szőllősi Julianna harangozónő illetve Balázs Borbála és Kristóf Erzsébet egyháztagjaink a javításokat követően kitakarították a templomot, előkészítették a vasárnapi istentiszteletre - hálásan köszönjük odaadó munkájukat.

Újrakezdtük a vallásórákat és a kátéórákat. A pénteki és a szombati vallásórán arról a történetről tanultunk amikor Jézus meggyógyítja Jairus leányát - útközben pedig a vérfolyásos asszonyt. A történethez a Jertek énekeljünk énekeskönyv 217. énekét taultuk: Szenved Jairus leánya. A szombati kátéórán tervezni kezdtük az elsőévesek bemutatóját.

A vasárnap délelőtti istentiszteleten elhangzott igehirdetés alapigéje Lk 17:11-19 volt, a bibliaolvasás igéje pedig a 66. Zsoltár.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2024/6 - A héten történt

2023/37 - A héten történt

2024/19 - A héten történt