2022/50 - A héten történt

Kedden a baba-mama klub idei záró alkalmára került sor. Áhítatot tartottunk, énekeltünk és beszélgettünk. A Bibliából 1Móz 21:9-21-et olvastuk el.

A pénteki és a szombati vallásórákon az első karácsony történetét ismételtük át és a karácsony esti ünnepély énekeit gyakoroltuk.

A péntek esti kátéórán az elsőéves konfirmálókkal átvettük Sámuel második könyvét. Az órán a 358. éneket tanultuk: Egek nagy királya, magasztalunk téged.

Vasárnap délelőtt az igehirdetés alapigéje Ézs 40:1-11 volt, a bibliaolvasás igéje pedig Jn 17:1-17. Advent 4. vasárnapján Oláh József ny. lp. hirdette az igét.

Vasárnap délután zenés áhítatra került sor, Oláh Boglárka és Oláh Mátyás muzsikáltak nekünk. Az áhítat végeztével a presbitérium jelen levő tagjai összeszámolták a diakóniai perselybe gyűlt adományokat. Adventben gyülekezetnk idős tagjai számára gyűjtöttünk - a perselybe 1767 lej adomány gyűlt. Isten gazdag áldását kívánjuk mindenki életére, aki adományával hozzájárult az idős testvéreinknek szánt negyven csomag elkészítéséhez.

Az áhítatot követően a karácsonyi ünnepélyre készültünk a résztvevő gyermekekkel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2024/6 - A héten történt

2023/37 - A héten történt

2024/19 - A héten történt