2023/13 - A héten történt

A keddi baba-mama csoport vendégmeghívottja Deák Zsófia szülésfelkészítő, dúla volt, akivel az édesanyává válás útján megélt dolgokról beszélgettek az ezen az alkalmon résztvevők: a meghatározó és szép pillanatokról, de az ezeket sokszor beárnyékoló megélésekről is. 

Csütörtökön tartottuk márciusi presbiteri gyűlésünket, melyen kiértékeltük a nagyböjtben szervezett rendkívüli alkalmakat, majd számbavettük az év során elvégzendő munkálatokat.

Pénteken és szombaton, a vallásórán arról a történetről tanultunk amelyben Mária és Márta, Lázár testvérei vendégül látják Jézust. A másodéves konfirmációi felkészítőn lezártuk a Tízparancsolatról szóló részt és az imádságról tanultunk, átbeszélve a Miatyánk megszólítását, zárását és kéréseit. Emellett átolvastuk a Lk 22:39-46-ot, amelyben Jézus a Gecsemáné kertben imádkozik. A 430. éneket énekeltük el a szombati vallásórán és a másodéves konfirmációi előkészítőn is: Imádkozzatok és buzgón kérjetek.

Virágvasárnap délelőtt Oláh József ny. lp. hirdette az igét Jn 12:12-19 alapján. A bibliaolvasás igéje a 118. zsoltár volt. Istentisztelet végén együtt kávéztunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2024/6 - A héten történt

2023/37 - A héten történt

2024/19 - A héten történt