2024/13 - A héten történt

Hétfőn Boros Pista István főgondnok, Coszorús István és Cotoi Vilmos presbiterek a parókia körül segítettek: végig elkészült az új kerítés, sokminden a helyére került.

Esténként a nagyheti istentiszteleteinken készültünk húsvét ünnepére - a 19 órától kezdődő alkalmak igehirdetéseit, illetve nagypéntek délelőtti ünnepi istentiszteletünket Spotify csatornánkon lehet újrahallgatni.

Szombaton a keresztség sákramentumában részesült Császár Alma testvérünk, Császár Attila és Pop Ioana Mihaela gyermeke. Isten áldása legyen az ő életén, és szülei, keresztszülei életén, hogy tudják hitben nevelni, megismertetni vele a Megváltó Jézust, aki meghalt és feltámadt értünk.

Vasárnap délelőtt, húsvét első napján úrvacsorás ünnepi istentiszteletre került sor. Az igehirdetés alapigéje Lk 24:13-36 volt, a bibliaolvasás igéje pedig az 1Kor 15. Az úrvacsorai ágendát Oláh József ny. lp. végezte. Az istentiszteleten énekelt gyülekezetünk kórusa - az istentisztelet alatt pedig Kis Tímea Izabella tartott vasárnapi iskolás foglalkozást a gyermekek számára.

Vasárnap délután román nyelvű ünnepi istentiszteletet tartottunk - az igehirdetés alapigéje Jn 20:11-18 illetve Én 3:4a volt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2024/6 - A héten történt

2023/37 - A héten történt

2024/19 - A héten történt